Kantoor Zuijdher Horst
  • Home
  • Over Zuijdher

Over ons

Wij zijn Zuijdher en wij zetten ons iedere dag volop in om verbindingen te leggen tussen talent en werkaanbieders in onze regio. Samen plaatsen we de stip op de horizon en helpen we elkaar de volgende stap in die richting te zetten.

De regio Noord-Limburg en Oost-Brabant barst namelijk van de prachtbedrijven en de harde werkers. Omdat wij ons al jarenlang bezighouden met de vraag en het aanbod van de arbeidsmarkt in onze regio, hebben we een groot netwerk opgebouwd in de fysieke sectoren en weten we precies waar we het moeten zoeken.

Wij streven naar het leggen van verbindingen die in eerste instantie door niemand gezien worden. Door bedrijven kennis te laten maken met personen die zij zelf nooit hadden kunnen bereiken. En door talenten aan een baan te helpen waar ze elke dag graag naartoe gaan. Wij zien de mens achter de vraag en gaan vanuit daar op zoek naar een werkgever die daarop aansluit. Het maken van mooie connecties: dát is waar we energie van krijgen.

Wij staan voor een regio die bekend staat om haar vele en goede werkgelegenheid, harde werkers en doorgroeimogelijkheden op het gebied van arbeid.

Contactgegevens

Telefonisch contact:

E-mail: stuur ons een e-mail

Kom bij ons langs:
Kranestraat 33
5961 GX
Horst

Werkgever

Medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken, niet bang zijn dat deze handen vies worden, en waar je van op aan kunt. Ze lijken onvindbaar: de harde werker uit de regio wordt schaars.

Wij zorgen ervoor dat deze getalenteerde mensen in onze regio blijven door ze kennis te laten maken met prachtbedrijven, waarvan ze niet eens wisten dat er mogelijkheden voor hen bestaan. Wij hebben jarenlang ervaring in deze regio en hebben in de afgelopen 20 jaar een groot netwerk opgebouwd. Dat maakt dat wij jou altijd kunnen koppelen aan de juiste mensen en daarmee de oplossing bieden voor jouw capaciteitsproblemen. Wij zien raakvlakken en leggen verbindingen waarvan wij geloven dat jullie elkaar vooruit kunnen helpen. Daarnaast vormen wij een partner op het gebied van arbeid en geven we altijd eerlijk advies, ook al is dat soms niet wat je wil horen.

Door jouw uitdagingen op gebied van arbeidscapaciteit op te lossen, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf door kan groeien en dat je meer winst kunt maken.

Medewerker

Werk vinden waar je iedere dag graag naartoe gaat en waar je kunt werken binnen jouw talenten. Dat is niet altijd even gemakkelijk, dat snappen we. En dat terwijl er zoveel mooie bedrijven in onze regio liggen die gave werkzaamheden verrichten, soms zelfs over de hele wereld. Maar als je deze bedrijven niet of niet goed kent, is het natuurlijk lastig inschatten wat ze precies doen en of dat iets voor jou zou kunnen zijn.

Wij laten je graag kennis maken met de mooie bedrijven in fysieke sectoren in onze eigen regio, die wellicht beter bij je passen dan je in eerste instantie dacht. Bedrijven met dezelfde nuchtere aanpakkersmentaliteit als jij zelf ook hebt.

Ons maakt het niet uit wat jouw achtergrond is: wij zien wie jíj bent en wat jij allemaal in petto hebt. Wij vinden die vaste baan voor jou waar je het jarenlang naar je zin zult hebben.