Kantoor Zuijdher Horst

Bij Zuijdher gaat het om persoonlijk contact. Daarom vinden wij het belangrijk dat je weet wie er bij ons werken. Wij zijn een kundig, gezellig team met mensen uit de regio. Hieronder kun je lezen wie we zijn. Heb je vragen aan een van ons? Neem dan contact op!

Ik ben Dirk Craenmehr, 47 jaar oud en ben (mede-)oprichter van Zuijdher. Ik ben een échte Horstenaar, geboren en getogen in dit mooie dorp. Samen met mijn compagnon Joost van Wijk zijn we in 2020 begonnen met Zuijdher. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag bezig met tennissen en spendeer ik graag tijd samen met mijn gezin.

In het verleden heb ik bij verschillende arbeidsbemiddelaars mogen werken maar in 2019 begon het te kriebelen om iets nieuws te gaan doen. Ik miste de persoonlijke aanpak en zag daar samen met Joost kansen in. Na een jaar aan voorbereidingen zijn we dan in 2020 begonnen met Zuijdher. Inmiddels mogen we met trots zeggen dat ons verhaal de mensen aanspreekt en hebben we een team van 4 enthousiaste collega’s.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via dirk@zuijdher.nl of bel mij op 06 14 63 57 89.

 

Ik ben Joost van Wijk, 39 jaar oud en ben (mede-)oprichter van Zuijdher. Ik ben geboren en getogen in Horst en ken de regio als mijn eigen broekzak. Samen met mijn compagnon Dirk Craenmehr zijn we in 2020 begonnen met Zuijdher. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze eigen gefokte paarden en blijf ik het leuk vinden om betrokken te zijn bij de Horster voetbalclub RKSV Wittenhorst.

Door de jaren heen heb ik bij verschillende intermediairs mogen werken en met name ervaring opgedaan in de agrarische sector. Ik vind het ontzettend leuk om met ondernemers, maar ook werknemers, om tafel te zitten. Dit persoonlijke contact was mijn drijfveer om Zuijdher op te richten. Bij ons staat de mens op nummer 1 en dan komt de rest vanzelf wel. Ik ben er ontzettend trots op dat wij inmiddels een leuk team met enthousiaste collega’s hebben en verder bouwen aan een mooie toekomst!

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via joost@zuijdher.nl of bel mij op 06 30 17 43 98.

Ik ben Pleun van de Kerkhof, 29 jaar oud en ik ben accountmanager bij Zuijdher. In tegenstelling tot mijn Limburgse collega’s ben ik een rasechte Brabander. Toch is het Limburgse land mij niet onbekend. Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaar in Maastricht mogen vertoeven en vanuit mijn werk ben ik regelmatig bij opdrachtgevers en medewerkers door heel Limburg (en Noord-Brabant en Gelderland) te vinden! Vanuit Zuijdher ben ik veelal in contact met gemeenten en woningcorporaties om ze te helpen bij het invullen van openstaande vacatures.

Wanneer ik niet aan het werk ben ga ik graag borrelen met vrienden. Om dat enigszins te compenseren zie je me een aantal keer per week een rondje hardlopen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn kersverse gezinnetje.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via pleun@zuijdher.nl of bel mij op 06 28 03 91 05.

 

Ik ben Rob Joosten, 36 jaar oud en werkzaam als accountmanager bij Zuijdher. Ik ben opgegroeid en woonachtig in Horst en vind het dan ook mooi om in deze ‘eigen’ regio werkzaam te mogen zijn. Buiten het werk ben ik graag bij mijn vrouw en 3 jonge dochters waarin ik zoveel mogelijk wil meemaken bij het opgroeien en beginnen met school en sporten. Verder ben ik zelf nog actief bij voetbalclub RKSV Wittenhorst en probeer ik zo af en toe een keer een rondje te hardlopen.

In het verleden heb ik al de nodige kennis en ervaring opgedaan in de arbeidsbemiddeling. Het verhaal en de visie van Zuijdher, waarin de mens echt centraal staat, spreekt mij enorm aan en geeft me ook een trots gevoel hier een bijdrage aan te mogen leveren. Samen met een team van leuke en enthousiaste collega’s probeer ik voor zowel opdrachtgevers alsook kandidaten een mooie toekomst te realiseren!

Wilt u weten wat ik voor u kan realiseren? Neem dan contact op met mij via rob@zuijdher.nl of via 06 57 64 83 82.

Ik ben Johan Daniëls, 24 jaar oud en werkzaam als recruitment marketeer bij Zuijdher. Ik woon mijn hele leven al in het mooie dorp Maasbree.  In 2022 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Marketing Management, waarna ik bij Zuijdher mijn eerste echte baan ben begonnen. Al heb ik hiervoor wel al de nodige ervaring opgelopen tijdens verschillende stages in dezelfde branche. Ik ben bij Zuijdher vooral verantwoordelijk voor de werkzaamheden achter de schermen. Dus zie je een advertentie, social post, vacature enz. voorbij komen dan weet je van wie het komt.

Buiten het werk ben ik vaak te vinden in het Phillips Stadion om mijn club aan te moedigen. Zelf voetbal ik ook bij MVC’19 en vindt ik het fijn om met mijn vrienden in het weekend een drankje te doen of een festival te bezoeken. 

Wilt u weten wat ik voor u kan realiseren? Neem dan contact op met mij via johan@zuijdher.nl of via 06 21 49 03 35.