Kantoor Zuijdher Horst

Bij Zuijdher gaat het om persoonlijk contact. Daarom vinden wij het belangrijk dat je weet wie er bij ons werken. Wij zijn een kundig, gezellig team met mensen uit de regio. Hieronder kun je lezen wie we zijn. Heb je vragen aan een van ons? Neem dan contact op!

Ik ben Dirk Craenmehr, 47 jaar oud en ben (mede-)oprichter van Zuijdher. Ik ben een échte Horstenaar, geboren en getogen in dit mooie dorp. Samen met mijn compagnon Joost van Wijk zijn we in 2020 begonnen met Zuijdher. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag bezig met tennissen en spendeer ik graag tijd samen met mijn gezin.

In het verleden heb ik bij verschillende arbeidsbemiddelaars mogen werken maar in 2019 begon het te kriebelen om iets nieuws te gaan doen. Ik miste de persoonlijke aanpak en zag daar samen met Joost kansen in. Na een jaar aan voorbereidingen zijn we dan in 2020 begonnen met Zuijdher. Inmiddels mogen we met trots zeggen dat ons verhaal de mensen aanspreekt en hebben we een team van 4 enthousiaste collega’s.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via dirk@zuijdher.nl of bel mij op 06 14 63 57 89.

 

Ik ben Joost van Wijk, 39 jaar oud en ben (mede-)oprichter van Zuijdher. Ik ben geboren en getogen in Horst en ken de regio als mijn eigen broekzak. Samen met mijn compagnon Dirk Craenmehr zijn we in 2020 begonnen met Zuijdher. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze eigen gefokte paarden en blijf ik het leuk vinden om betrokken te zijn bij de Horster voetbalclub RKSV Wittenhorst.

Door de jaren heen heb ik bij verschillende intermediairs mogen werken en met name ervaring opgedaan in de agrarische sector. Ik vind het ontzettend leuk om met ondernemers, maar ook werknemers, om tafel te zitten. Dit persoonlijke contact was mijn drijfveer om Zuijdher op te richten. Bij ons staat de mens op nummer 1 en dan komt de rest vanzelf wel. Ik ben er ontzettend trots op dat wij inmiddels een leuk team met enthousiaste collega’s hebben en verder bouwen aan een mooie toekomst!

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via joost@zuijdher.nl of bel mij op 06 30 17 43 98.

Ik ben Pleun van de Kerkhof, 29 jaar oud en ik ben accountmanager bij Zuijdher. In tegenstelling tot mijn Limburgse collega’s ben ik een rasechte Brabander. Toch is het Limburgse land mij niet onbekend. Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaar in Maastricht mogen vertoeven en vanuit mijn werk ben ik regelmatig bij opdrachtgevers en medewerkers door heel Limburg (en Noord-Brabant en Gelderland) te vinden! Vanuit Zuijdher ben ik veelal in contact met gemeenten en woningcorporaties om ze te helpen bij het invullen van openstaande vacatures.

Wanneer ik niet aan het werk ben ga ik graag borrelen met vrienden. Om dat enigszins te compenseren zie je me een aantal keer per week een rondje hardlopen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn kersverse gezinnetje.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via pleun@zuijdher.nl of bel mij op 06 19 38 55 28.