Kantoor Zuijdher Horst

Bij Zuijdher gaat het om persoonlijk contact. Daarom vinden wij het belangrijk dat je weet wie er bij ons werken. Wij zijn een kundig, gezellig team met mensen uit de regio. Hieronder kun je lezen wie we zijn. Heb je vragen aan een van ons? Neem dan contact op!

Ik ben Dirk Craenmehr, 49 jaar oud en ben (mede-)oprichter van Zuijdher. Ik ben een échte Horstenaar, geboren en getogen in dit mooie dorp. Samen met mijn compagnon Joost van Wijk zijn we in 2020 begonnen met Zuijdher. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik graag bezig met tennissen en spendeer ik graag tijd samen met mijn gezin.

In het verleden heb ik bij verschillende arbeidsbemiddelaars mogen werken maar in 2019 begon het te kriebelen om iets nieuws te gaan doen. Ik miste de persoonlijke aanpak en zag daar samen met Joost kansen in. Na een jaar aan voorbereidingen zijn we dan in 2020 begonnen met Zuijdher. Inmiddels mogen we met trots zeggen dat ons verhaal de mensen aanspreekt en hebben we een team van 4 enthousiaste collega’s.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via dirk@zuijdher.nl of bel mij op 06 14 63 57 89.

 

Ik ben Joost van Wijk, 40 jaar oud en ben (mede-)oprichter van Zuijdher. Ik ben geboren en getogen in Horst en ken de regio als mijn eigen broekzak. Samen met mijn compagnon Dirk Craenmehr zijn we in 2020 begonnen met Zuijdher. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met onze eigen gefokte paarden en blijf ik het leuk vinden om betrokken te zijn bij de Horster voetbalclub RKSV Wittenhorst.

Door de jaren heen heb ik bij verschillende intermediairs mogen werken en met name ervaring opgedaan in de agrarische sector. Ik vind het ontzettend leuk om met ondernemers, maar ook werknemers, om tafel te zitten. Dit persoonlijke contact was mijn drijfveer om Zuijdher op te richten. Bij ons staat de mens op nummer 1 en dan komt de rest vanzelf wel. Ik ben er ontzettend trots op dat wij inmiddels een leuk team met enthousiaste collega’s hebben en verder bouwen aan een mooie toekomst!

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via joost@zuijdher.nl of bel mij op 06 30 17 43 98.

Ik ben Pleun van de Kerkhof, 30 jaar oud en ik ben accountmanager bij Zuijdher. In tegenstelling tot mijn Limburgse collega’s ben ik een rasechte Brabander. Toch is het Limburgse land mij niet onbekend. Tijdens mijn studie heb ik een aantal jaar in Maastricht mogen vertoeven en vanuit mijn werk ben ik regelmatig bij opdrachtgevers en medewerkers door heel Limburg (en Noord-Brabant en Gelderland) te vinden! Vanuit Zuijdher ben ik veelal in contact met gemeenten en woningcorporaties om ze te helpen bij het invullen van openstaande vacatures.

Wanneer ik niet aan het werk ben ga ik graag borrelen met vrienden. Om dat enigszins te compenseren zie je me een aantal keer per week een rondje hardlopen. Daarnaast breng ik graag tijd door met mijn kersverse gezinnetje.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via pleun@zuijdher.nl of bel mij op 06 28 03 91 05.

Ik ben Johan Daniëls, 25 jaar oud en werkzaam als recruitment marketeer bij Zuijdher. Ik woon mijn hele leven al in het mooie dorp Maasbree.  In 2022 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Marketing Management, waarna ik bij Zuijdher mijn eerste echte baan ben begonnen. Al heb ik hiervoor wel al de nodige ervaring opgelopen tijdens verschillende stages in dezelfde branche. Ik ben bij Zuijdher vooral verantwoordelijk voor de werkzaamheden achter de schermen. Dus zie je een advertentie, social post, vacature enz. voorbij komen dan weet je van wie het komt.

Buiten het werk ben ik vaak te vinden in het Phillips Stadion om mijn club aan te moedigen. Zelf voetbal ik ook bij MVC’19 en vindt ik het fijn om met mijn vrienden in het weekend een drankje te doen of een festival te bezoeken. 

Wilt u weten wat ik voor u kan realiseren? Neem dan contact op met mij via johan@zuijdher.nl of via 06 21 49 03 35.

Mijn naam is Rens de Meulemeester, ik ben 26 jaar oud en woon in Maasbree. In 2021 heb ik de opleiding ICT aan Fontys Eindhoven afgerond. Na enkele jaren werkervaring te hebben opgedaan, ben ik in september 2023 bij Zuijdher begonnen als accountmanager.

Tijdens mijn horecaverleden ontdekte ik hoe geweldig het is om iets voor anderen te kunnen betekenen. Persoonlijk contact, korte lijntjes en werken in je eigen regio sluiten daarom goed bij mij aan. Samen met een enthousiast team zoek ik graag naar de juiste verbindingen tussen mooie bedrijven en gemotiveerde werkzoekenden in onze regio. Buiten het werk ben ik wekelijks te vinden op de tennis- of padelbaan, en ik geniet ervan om met vrienden een avondje uit te gaan of een festival te bezoeken.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via rens@zuijdher.nl of telefonisch via 06 41 74 59 03.

 

Mijn naam is Kayleigh Linders, 23 jaar oud en ik ben werkzaam als recruiter bij Zuijdher. Na het afronden van mijn studie hotelmanagement besloot ik de hotelwereld achter me te laten en vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Samen met Pleun ben ik verantwoordelijk voor de overheidstak van Zuijdher. Het feit dat de arbeidsbemiddeling mij compleet onbekend was, maakt dit aspect het voor mij juist extra interessant. Het contact met mensen is iets waar ik energie van krijg, iets voor iemand kunnen betekenen is hetgeen wat ik het allerliefste doe!

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met familie en vrienden, dit het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Daarnaast ben ik actief bij het damesvoetbalteam van SV Melderslo en ga ik regelmatig een rondje hardlopen.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact op met mij via kayleigh@zuijdher.nl of telefonisch via 06 19 38 55 28.

Zoë is onze nieuwe (digitale) collega. Zij gaat ervoor zorgen dat je sollicitatie zo soepel mogelijk verloopt. Na je sollicitatie bij Zuijdher verstuurt Zoë je direct een bericht via Whatsapp. Doordat Zoë slimme vragen stelt, komen wij meer te weten over jou en over hetgeen jij belangrijk vind in een nieuwe baan.