Kantoor Zuijdher Horst

Onze missie

Onze regio barst van de prachtige bedrijven die voorop lopen op het gebied van innovatie, duurzaamheid en techniek. Geloof ons, wij kennen ze allemaal. Maar de werkzoekenden kennen deze nog niet. Het is zonde dat deze harde werkers de regio uit trekken omdat zij niet weten welke vaste banen en carrières er praktisch in hun eigen achtertuin liggen.

Door met deze mensen in gesprek te gaan en hun individuele talenten, dromen en kansen te zien, zorgen we ervoor dat wij ze kunnen verbinden aan de beste werkgevers binnen de fysieke sectoren van onze regio. Werkgevers waarmee ze gezamenlijk een langdurige werkrelatie op kunnen bouwen en waarbij ze zich volop kunnen ontwikkelen. Dat kan alleen door samen de volgende stap te willen én durven zetten.

Wij zetten ons iedere dag volop in om talent en werkaanbieders in onze regio met elkaar in contact te brengen. Samen plaatsen we de stip op de horizon en helpen we elkaar de volgende stap in die richting te zetten.

Onze missie:

Wij willen het talent uit onze regio kennis laten maken met de prachtige bedrijven uit de buurt. Door de beste connecties te maken tussen werknemers en werkgevers met dezelfde aanpakkersmentaliteit van de regio, staan wij aan de basis van langdurige en prettige werkrelaties.

Onze visie

Wij streven naar het leggen van verbindingen die in eerste instantie door niemand gezien worden. Door bedrijven kennis te laten maken met mensen die zij zelf nooit hadden kunnen bereiken. En door talenten aan een baan te helpen waar ze elke dag met plezier naartoe gaan.

Ons doel is om in 2025 100% baangarantie te kunnen bieden aan iedereen die wil werken in een fysieke sector in Noord-Limburg en Oost-Brabant. Hierbij kijken we altijd eerst naar de mens en dan pas naar het aanbod.

Wij streven ernaar dat in 2025 50% van de medewerkers die wij aan een baan hebben geholpen een vast contractheeft en nog altijd met plezier naar zijn of haar werk gaat.

Daarnaast willen wij bijdragen aan een krachtig imago van onze regio. Wij zorgen ervoor dat onze regio bekend staat om haar goede en aantrekkelijke werkgelegenheid, harde werkers en doorgroeimogelijkheden op het gebied van mens en arbeid. Wij willen dat elk eerst in de regio kijkt naar een nieuwe baan.

  • Kwaliteit

  • NEN 4400

  • Cao ABU volgend

  • VCU certificaat

Contactgegevens

Telefonisch contact:

E-mail: stuur ons een e-mail

Kom bij ons langs:
Kranestraat 33
5961 GX
Horst