Kantoor Zuijdher Horst

Zuijdher Overheid

Lees hier alles over onze dienstverlening en de ontwikkelingen binnen de sector!

Werken bij de Overheid

Bij Zuijdher verbinden wij elke dag talent met mooie bedrijven in de regio. Wij focussen ons daarbij op 6 verschillende vakgebieden, waaronder de publieke sector. Binnen deze mooie sector hebben wij de leukste banen. Wie weet zit jouw droombaan er wel bij!

Wij zijn dagelijks in contact met gemeenten en woningcorporaties in Limburg en Noord-Brabant. De (semi-)publieke sector is een hele interessante sector met volop doorgroeimogelijkheden, zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak. Samen met jouw collega’s zet jij je in voor een mooi en leefbaar Nederland. Zo beantwoord jij als Medewerker KCC vragen van burgers en huurders, help je collega’s op weg als Projectondersteuner of geef jij invulling aan strategische plannen als Beleidsadviseur. Wat je ook gaat doen: wij zorgen voor een fijne werkplek en streven naar een langdurige samenwerking. Wij hebben de leukste banen bij de overheid!

Wil je eens kijken wat er allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op! Dat mag natuurlijk ook als je nog geen relevante werkervaring hebt, net afgestudeerd bent of een carrièreswitch wil maken. Tot snel!

De nieuwste vacatures ontvangen?

Wil je de nieuwste vacatures in je mail ontvangen? Schrijf je in voor onze vacature alert!

Contactgegevens

Onze collega's staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wil je graag een afspraak op een ander tijdstip? Dat is mogelijk! Neem dan wel even contact op met ons.

Adres hoofdkantoor:
Zuijdher Overheid
Kranestraat 33
5961 GX  Horst
Nederland

Telefoon: 077 208 4000
Mail: info@zuijdher.nl

Vacatures werknemers

Werknemers

Wij houden van een persoonlijke aanpak! Geen wachtrijen of keuzemenu's aan de telefoon. Heb jij een vraag over een van onze vacatures? Of wil je persoonlijk geholpen worden bij het vinden van jouw droombaan? Maak dan een afspraak met ons en we nemen direct contact met je op!

Dienstverlening werkgevers

Werkgever

Goed personeel vinden blijft een vak apart. En daar zijn wij goed in! Met onze persoonlijke aanpak en zeer korte lijnen kunnen wij jullie helpen de vacatures in te vullen. Wilt u weten wat voor een dienstverlening wij aanbieden? Lees dan snel meer over onze mogelijkheden.