Kantoor Zuijdher Horst

Zuijdher Nieuws

Alle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, succesverhalen, samenwerkingen en nog veel meer!

Boëte zien drukke programma, kwaom, afgeloëpe weekend, Preens Bart 1 (Joosten) met zien adjudante Dave Schouten en Rob Joosten op bezeuk beej Zuijdher. Bedankt vur ‘t schonne bezeuk en geniet ván de Carnaval!

Zuijdher neemt deel aan de PAWW-regeling. Hierdoor bieden wij onze werknemers inkomenszekerheid als het een keer tegenzit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat werknemers zich zeker en veilig voelen!

Groot nieuws! Na succesvol gewerkt te hebben via Zuijdher worden Joop, Vincent en Roy overgenomen door Drotech! Dit moest natuurlijk gevierd worden. Wij feliciteren ze met deze stap in hun carrière!

Met het Zuijdher team hebben wij een aantal weken een zowel fysieke als mentale kickbokstraining gekregen bij Limed Sports. Tijdens deze trainingen komen zowel het fysieke als het mentale aspect aan bod.

Geen voetbal zonder mooie tenues! Wij zijn de trotse shirtsponsor van R.K.S.V. Wittenhorst. Wittenhorst draait namelijk op de bijdrage van een grote groep mensen. Ruim 1000 leden, ruim 200 vrijwilligers en tientallen sponsoren.

Zuijdher heeft onlangs haar SNA-certificering gecontinueerd. Wij hechten veel waarde aan een kwalitatieve manier van werken. Dit streven we zelf na, maar willen we ook door een externe partij periodiek laten toetsen.