👋🏻Even voorstellen👋🏻


Mijn naam is Kayleigh Linders, 22 jaar oud en sinds november aan de slag als recruiter bij Zuijdher Overheid. Na het afronden van mijn studie hotelmanagement afgelopen zomer, besloot ik de hotelwereld achter me te laten en vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Samen met Pleun ben ik nu verantwoordelijk voor de overheidstak van Zuijdher. Het feit dat de arbeidsbemiddeling mij compleet onbekend was, maakt dit aspect het voor mij juist extra interessant. Hierbij krijg ik uiteraard de nodige ondersteuning van een fijn team collega’s.

Het contact met mensen is iets waar ik energie van krijg, iets voor iemand kunnen betekenen is hetgeen wat ik het allerliefste doe! Help ik jou aan een volgende uitdaging? Je kan contact met mij opnemen door te mailen naar kayleigh@zuijdher.nl of telefonisch via 06 19 38 55 28.

Heb je een vraag? Of wil je advies krijgen? Ik sta voor je klaar!

Contactgegevens

Onze collega's staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wil je graag een afspraak op een ander tijdstip? Dat is mogelijk! Neem dan wel even contact op met ons.

Adres hoofdkantoor:
Zuijdher Overheid
Kranestraat 33
5961 GX  Horst
Nederland

Telefoon: 077 208 4000
Mail: info@zuijdher.nl