Overname door opdrachtgever


🍒De kers op de taart🍒
 
Als je Pleun wel eens spreekt dan móét je deze uitspraak kennen. Bij Zuijdher is het uitgangspunt dat we bemiddelen naar een vast dienstverband bij de opdrachtgever. Dat is voor iedereen de spreekwoordelijke kers op de taart. Er zijn al verschillende medewerkers doorgestroomd naar een vaste aanstelling. We zijn daar maar wat trots op! Nienke is hier een mooi voorbeeld van.

Nienke heeft zelf een goede neus voor leuke plekjes. Zo is zij in eerste instantie via ons begonnen bij Gemeente Laarbeek waar ze inmiddels dat vaste dienstverband heeft gescoord. Dat hebben we natuurlijk samen gevierd, want hoe leuk is het om hierbij stil te staan?! Nienke mocht zelf de locatie uitkiezen wat ook wederom een geslaagde middag opleverde.

Creatief als Nienke is kreeg Pleun als bedankje een zelfgemaakte lekkernij. Mét snoepkersjes natuurlijk. Samenwerken met Nienke en Gemeente Laarbeek: dat noemen wij nog eens de kers op de taart! 🍰

Ben jij nog op zoek naar een baan binnen gemeenteland? Neem dan contact op met Pleun van de Kerkhof via 06 – 28 03 91 05 of pleun@zuijdher.nl.

Heb je een vraag? Of wil je advies krijgen? Ik sta voor je klaar!

Contactgegevens

Onze collega's staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wil je graag een afspraak op een ander tijdstip? Dat is mogelijk! Neem dan wel even contact op met ons.

Adres hoofdkantoor:
Zuijdher Overheid
Kranestraat 33
5961 GX  Horst
Nederland

Telefoon: 077 208 4000
Mail: info@zuijdher.nl