Paspoortpiek📈


In 2014 werd de geldigheidsduur van reisdocumenten voor volwassenen verlengd van vijf naar tien jaar. Hierdoor zijn veel gemeenten bezig met het in kaart brengen van het aantal aanvragen vanaf 2024. Gemeenten gaan dan pas de effecten merken van de nieuwe cyclus die is ontstaan door de het verlengen van de geldigheidsduur van reisdocumenten. Volwassenen die tussen 2014 en 2018 een reisdocument hebben aangevraagd, komen vanaf 2024 een nieuw document aanvragen. Deze piek duurt tot 2029.

Deze piek brengt veel werk met zich mee voor de afdeling burgerzaken. Gemeenten moeten zich daarom voorbereiden om met deze piek om te gaan. Daarnaast biedt dit ook kansen voor degenen die graag binnen dit mooie vakgebied aan de slag willen.

Ben jij nog op zoek naar een baan binnen burgerzaken? Of ben jij met de strategische personeelsplanning bezig vanuit de gemeente om deze piek goed op te kunnen vangen en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Pleun van de Kerkhof via 06 – 28 03 91 05 of pleun@zuijdher.nl.

Heb je een vraag? Of wil je advies krijgen? Ik sta voor je klaar!

Contactgegevens

Onze collega's staan je graag te woord. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Wil je graag een afspraak op een ander tijdstip? Dat is mogelijk! Neem dan wel even contact op met ons.

Adres hoofdkantoor:
Zuijdher Overheid
Kranestraat 33
5961 GX  Horst
Nederland

Telefoon: 077 208 4000
Mail: info@zuijdher.nl