We hebben weer een kers op de taart! Ditmaal voor Anouk Smulders. Ze is in vaste dienst getreden bij de Gemeente Veldhoven! Lieve Anouk, bedankt voor de hele fijne periode en de mooie cadeautjes. 💐

Karin Huijnen en Romy Wellmans hebben het inwerktraject Burgerzaken met succes afgerond. Beide dames gaan aan de slag binnen dit mooie vakgebied. Wij wensen de dames heel veel plezier en succes in de toekomst.

Pleun van de Kerkhof en Kayleigh Linders waren op bezoek bij verschillende gemeenten in Gelderland en Noord-Brabant. Ze gingen vroeg op pad waarbij de gemeente West Maas en Waal, in Beneden-Leeuwen...

Femke Meij heeft haar inwerktraject met Rosalie Hart afgesloten bij de Gemeente Roerdalen. Een leuke combi die twee samen! We wensen haar veel plezier en succes met deze mooie vervolgstap 💐

Met ingang van het nieuwe jaar hebben we twee overnames. Ditmaal Basia Kroon, die officieel in dienst zal zijn bij Samenwerking A2-gemeenten. Daarnaast zal Renske Kunen in dienst gaan bij de Gemeente Laarbeek.

Mijn naam is Kayleigh Linders, 22 jaar oud en sinds november aan de slag als recruiter bij Zuijdher Overheid. Afgelopen zomer, besloot ik de hotelwereld achter me te laten en vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Kennismaken met elkaar op een leuke locatie met een inspirerende spreker, hapje en een drankje. Dát is de medewerkersborrel van Zuijdher Overheid. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Zuijdher Overheid heeft een prachtig traineeship ontwikkeld voor het vakgebied Burgerzaken. We zorgen voor het inwerken van onze trainee middels professionele begeleiding aan de balie door onze eigen coach.

Is jouw gemeentelijke organisatie klaar voor de reisdocumentenpiek? Ontdek hier wat er verandert en wat dit betekent voor je team. Uiteraard helpen wij je graag met alle vragen en staan onze professionals voor je klaar!

Bij Zuijdher Overheid bemiddelen we onze professionals graag naar een vast dienstverband. We krijgen er energie van om de juiste persoon aan de juiste organisatie te verbinden. Mooi om daar extra aandacht aan te geven!